Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г моркви

Популярні новини зараз
Майже 900 грн: деяким пенсіонерам призначать довічну доплату Держава хоче боротися з "дармоїдами": хто може не чекати на пенсію "Ризикують стати м'ясом": бойовий командир попередив ухилянтів Боржників "обчистять" автоматично і без попередження – податкова списує не питаючи
Показати ще

¼ склянки молока

2,5 ст. л. манної крупи

3 ст. л. вершкового масла

2 яйця

Приготування:

1. Очищену, вимиту і натерту на тертці моркву кладемо в каструлю. Додаємо гаряче молоко, чайну ложку вершкового масла, трохи цукру і тушкуємо на слабкому вогні до м'якості.

2. Потім додаємо, помішуючи, манну крупу і варимо до загустіння. Готову кашу трохи охолоджуємо, додаємо сирі яйця і сіль.

3. Далі гарненько розмішуємо і в гарячому вигляді ліпимо котлети. Занурюємо їх у сухарі і обсмажуємо на олії.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного печива.