Багато мам задаються питанням, що приготувати дитині на сніданок, щоб вона отримала з нього тільки користь і максимум енергії. Корисні сніданки для дітей дуже важливі, так як завдяки повноцінного прийому їжі твоя дитина отримає всі необхідні білки, жири і вуглеводи, а також енергію, що настільки важлива для зростаючого організму. Повідомляє Clutch.

До всього іншого, сніданок — відмінна профілактика ожиріння. Науково доведено, що діти, які регулярно приймають їжу вранці, набагато рідше страждають від проблем із зайвою вагою і в цілому з травленням.

Ми пропонуємо вам найкорисніші сніданки для дітей.

Каша з молоком

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Будь-яка каша — відмінний рецепт сніданку для дітей. Вівсяна, гречана, пшенична, рисова — вибирай ту, що по душі твоїй дитині. Зваріть на молоці і додай свіжі сезонні або заморожені ягоди.

Омлет з овочами

Краще всього для омлету вибрати перепелині яйця, а не курячі. Додайте брокколі, моркву, горошок, помідори, солодкий перець, куряче м'ясо або сир (або все відразу). Ваша дитина точно не встоїть перед таким апетитним і корисним сніданком. Тільки краще готувати його в духовці.

Сирна запіканка

2-3 яйця Збий з цукром (півсклянки), додай сир (350 г) і дві ложки манної крупи. Продовжуйте все збивати до однорідної суміші, викладіть вишні або яблука у форму для запікання, залийте отриманою сумішшю і відправте в духовку або пароварку.

Бутерброд

Приготований бутерброд може стати повноцінним сніданком для дитини.

Для цього візьми дві скибочки цільнозернового хліба, виклади на них листя салату і шпинат, далі шматочок відвареного м'яса, сир та помідор або огірок. Можна ще додати нарізане варене яйце.

Фруктовий салат

Візьміть ягоди — вони набагато корисніше фруктів, додай будь-які фрукти, сир і залий несолодким йогуртом. Можна використовувати горіхи і сухофрукти.

Нагадаємо, супер смачний рецепт замороженого льоду з полуницею.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цей дуже смачний рецепт панкейків з яблуком і малиною для сніданку, який сподобається кожному члену сім'ї.

Також "Знай.uа" писав, рецепт французьких крокетів зі свинини.