Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

листя кінзи за смаком

Популярні новини зараз
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

½ склянки перлової крупи

1 ч. л. оливоквого масла

3 помідора

1 зубчик часнику

1 ч. л. базиліка

¼ ч. л. червоного перцю

2 ст. л. томатної пасти

½ ч. л. цукру

сіль за смаком

сир фета за смаком

Приготування:

1. Додаємо в каструлю олію і обсмажуємо часник до золотистого кольору.

2. Додаємо перловку, томати, базилік, томатну пасту, червоний перець, сіль і цукор разом з чашкою гарячої води. Перемішуємо і готуємо 40-50 хвилин, час від часу помішуючи, щоб запобігти злипання крупи, і підливаючи гарячу воду коли це необхідно.

3. Коли буде готове різотто, приправляємо за смаком і кладемо в тарілки. Зверху посипаємо сиром фета і кінзою. Подаємо гарячим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з сиром і сосисками.