Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

4 філе тіляпії

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

2 яйця

4 картоплі

2 ст. л. борошна

сіль за смаком

2 ст. л. рослинної олії

Приготування:

1. Натираємо картоплю на крупній тертці.

2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.

3. Філе риби обвалюємо з двох сторін у борошні.

4. Далі з двох сторін притискаємо до риби картопляну масу. Акуратно кладемо рибу на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо на середньому вогні.

5. Коли одна сторона буде готова, перевертаємо на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.