Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

½ моркви

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

1 головка цибулі

3 ст. л. борошна

2 ст. л. оливкової олії

1 ч. л. оцту

сіль і спеції за смаком

2 ст. л. томатної пасти

2 минтая

Приготування:

1. Солимо шматочки минтая, обсмажуємо на розігрітій сковороді.

2. Цибулю і моркву обсмажуємо окремо.

3. У глибокий посуд викладаємо рибу і овочі, додаємо томатну пасту, розведену невеликою кількістю води і оцет.

4. Тушкуємо все до готовності. Солимо і перчимо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.