Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 55 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

1 кг картоплі

Популярні новини зараз
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

500 г білих грибів

30 г вершкового масла

2 головки цибулі

1 яйце

2 ст. л. борошна

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Картоплю крупно нарізаємо і варимо. Потім зливаємо воду, ставимо каструлю на середній вогонь і випаровуємо рідину. Додаємо масло і перець, подрібнюємо в пюре. Даємо охолонути, додаємо яйце і борошно, ретельно перемішуємо.

2. Подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо дрібно нарізані гриби, приправляємо, тушкуємо до готовності.

3. Картопляне тісто розділяємо на коржі, в центр кожного кладемо грибну начинку, з'єднуємо край. Занурюємо в борошні і смажимо на середньому вогні до готовності. Подаємо зі сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт риби в картопляній скоринці.