Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 55 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

1 кг картоплі

Популярні новини зараз
Повісток можна не боятися: низку українців звільнять у липні від мобілізації – кому пощастить Банки ліквідують, а гроші згорять: фінустановам дозволили не повертати вклади клієнтам ТЦК змінили тактику пошуку ухилянтів: на яких оголошеннях ловлять українців Українців можуть штрафувати за одяг: що заборонено носити
Показати ще

500 г білих грибів

30 г вершкового масла

2 головки цибулі

1 яйце

2 ст. л. борошна

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Картоплю крупно нарізаємо і варимо. Потім зливаємо воду, ставимо каструлю на середній вогонь і випаровуємо рідину. Додаємо масло і перець, подрібнюємо в пюре. Даємо охолонути, додаємо яйце і борошно, ретельно перемішуємо.

2. Подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо дрібно нарізані гриби, приправляємо, тушкуємо до готовності.

3. Картопляне тісто розділяємо на коржі, в центр кожного кладемо грибну начинку, з'єднуємо край. Занурюємо в борошні і смажимо на середньому вогні до готовності. Подаємо зі сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт риби в картопляній скоринці.