час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка рису
300 г свинячого фаршу
1 білокачанна капуста
1 цибулина
2 моркви
2 ст. л. рослинного масла
1 ст. л. томатної пасти
сіль і перець за смаком
приправи за смаком
зелень за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо капусту, цибулю. Натираємо моркву.
2. Включаємо мультиварку в режимі "випічка", кладемо фарш і готуємо близько 15 хвилин.
3. У той же час обсмажуємо на сковороді цибулю на рослинній олії, додаємо моркву і капусту. Обсмажуємо близько 15 хвилин.
4. Фарш в мультиварці розбиваємо дерев'яною лопаткою. Перекладаємо овочі в каструлю, перемішуємо з фаршем.
5. Додаємо 1 склянку рису, сіль, прец, приправу і томатну пасту. Все перемішуємо, додаємо приблизно 1,5 склянки води.
6. Включаємо мультиварку в режим "плов". Готуємо близько 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої риби під маринадом.