Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г заморожених пельменів

Популярні новини зараз
Збіднілих пенсіонерів обкладуть штрафами: у кого заберуть до 50% пенсії Дитячі садочки змінюють формат: про дітей піклуватимуться по-новому "Ощадбанк" попередив про масштабне нововведення Порошенко використав похорон Парубія для цинічної політичної самореклами – експерт
Показати ще

5 ст. л. сметани

1 головка цибулі

90 г майонезу

5 лаврових листів

2 ч. л. вершкового масла

1 пучок кропу

спеції за смаком

100 г вершкового сиру

Приготування:

1. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями і обсмажуємо на вершковому маслі 10-15 хвилин на слабкому вогні.

2. Перемішуємо сметану, майонез, спеції. Додаємо цибулю.

3. Кріп дрібно нарізаємо, додаємо суміш, перемішуємо. Якщо суміш вийшла густою, додаємо воду.

4. На дно сковороди кладемо кілька лаврових листів. Потім викладаємо в один шар пельмені і заливаємо сумішшю, щоб всі пельмені були покриті. Зверху посипаємо тертим сиром.

5. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 25-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яловичих стейків в багеті.