Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г м'яса

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначили до виплат додаткові 940 гривень: хто перший у списках Блокування пенсійних карток: ПриватБанк залишає стареньких без грошей на життя Невдовзі люди почнуть масово вмирати: в ООН зробили тривожний прогноз Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

1 кг картоплі

2 головки салатного лука

1 ст. л. борошна

1 г лаврового листа

3 ст. л. томатного пюре

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. М'ясо обмиваємо, нарізаємо шматочками у вигляді кубиків, посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сковороді з маслом.

2. Після цього додаємо подрібнений часник, м'ясо посипаємо борошном, і все разом підсмажуємо.

3. Підготовлене м'ясо кладемо в каструлю, заливаємо 2-3 склянки бульйону або води, додаємо томатне пюре, лавровий лист. Накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на 1-1,5 години.

4. Гуляш подаємо з смаженою або відварною картоплею, посипавши зеленню.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт лінивих голубців в мультиварці.