Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 шматочків бекону

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Показати ще

1,5 кг свинини

600 мл яблучного соку

картоплю за смаком

12 яблук

червонокачанна капуста за смаком

чорний перець за смаком

Приготування:

1.Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Миємо та очищаємо свинину від зайвого жиру. Натираємо м'ясо чорним перцем, ріжемо на невеликі шматочки і загортаємо в бекон, щоб вони повністю його покривали. Кладемо м'ясо у форму для випічки і заливаємо 375 мл яблучного соку.

3. Обсмажуємо м'ясо на протязі 15-20 хвилин, постійно перевіряючи, щоб сік не випарувався раніше. Зменшуємо вогонь, змащуємо м'ясо рештою соку і готуємо ще 20 хвилин, додаємо ще яблучного соку і готуємо протягом 40 хвилин.

4. Виймаємо м'ясо і перекладаємо на тарілку разом з яблуками. Накриваємо фольгою і залишаємо на 10 хвилин. Подаємо, поливши соком, з червоною капустою і картоплею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу з баклажанами.