Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 шматочків бекону

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 14 червня: чого краще не робити, аби не пошкодувати вже скоро Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться Українці на пенсії зможуть отримувати по 14 000 грн: кому призначать солідні виплати Навіть родичів змусять платити: українцям доведеться повернути державі пільги на оплату комуналки
Показати ще

1,5 кг свинини

600 мл яблучного соку

картоплю за смаком

12 яблук

червонокачанна капуста за смаком

чорний перець за смаком

Приготування:

1.Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Миємо та очищаємо свинину від зайвого жиру. Натираємо м'ясо чорним перцем, ріжемо на невеликі шматочки і загортаємо в бекон, щоб вони повністю його покривали. Кладемо м'ясо у форму для випічки і заливаємо 375 мл яблучного соку.

3. Обсмажуємо м'ясо на протязі 15-20 хвилин, постійно перевіряючи, щоб сік не випарувався раніше. Зменшуємо вогонь, змащуємо м'ясо рештою соку і готуємо ще 20 хвилин, додаємо ще яблучного соку і готуємо протягом 40 хвилин.

4. Виймаємо м'ясо і перекладаємо на тарілку разом з яблуками. Накриваємо фольгою і залишаємо на 10 хвилин. Подаємо, поливши соком, з червоною капустою і картоплею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого рагу з баклажанами.