Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 10

Інгредієнти:

300 г борошна

Популярні новини зараз
Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться Крижані дощі, хуртовини і арктичний холод: метеорологи попереджають про аномальну зиму в Україні
Показати ще

150 г вершкового масла

300 г цукру

16 г розпушувача

3 яйця

200 г родзинок

250 г товорога

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом форму для кексу.

2. М'яке масло збиваємо з цукром на високій швидкості міксера протягом 5 хвилин.

3. Додаємо сир і знову збиваємо до однорідної консистенції.

4. По одному додаємо яйця і продовжуємо збивати.

5. Додаємо розпушувач і просіяне борошно. Далі знову все збиваємо на маленькій швидкості.

6. Додаємо родзинки. Тісто викладаємо у форму, випікаємо протягом 55 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в беконі з яблуками.