Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

2 баклажана

Популярні новини зараз
"Домагання, стереотипи, зневага": військова поділилася, з чим стикаються жінки у війську Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж) За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК
Показати ще

700 г м'ясного фаршу

4 помідора

250 г томатної пасти

1 головка цибулі

150 г твердого сиру

Приготування:

1. Обсмажуємо в оливковій олії нарізану цибулину, додаємо фарш, доводимо до готовності, потім додаємо помідори. Солимо, перчимо і відставляємо в бік.

2. Баклажани нарізаємо тонкими пластинками, обсмажуємо на оливковій олії кілька секунд з кожної сторони.

3. В квадратну форму для запікання викладаємо шар баклажанів, далі м'ясний фарш, заливаємо все томатною пастою. Потім кладемо ще один шар баклажанів, повторюємо всі інші шари. Зверху накриваємо фольгою і ставимо в розігріту духовку на 20-25 хвилин.

4. Знімаємо фольгу, посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку ще на 10-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного кекса з родзинками.