Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

2 баклажана

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

700 г м'ясного фаршу

4 помідора

250 г томатної пасти

1 головка цибулі

150 г твердого сиру

Приготування:

1. Обсмажуємо в оливковій олії нарізану цибулину, додаємо фарш, доводимо до готовності, потім додаємо помідори. Солимо, перчимо і відставляємо в бік.

2. Баклажани нарізаємо тонкими пластинками, обсмажуємо на оливковій олії кілька секунд з кожної сторони.

3. В квадратну форму для запікання викладаємо шар баклажанів, далі м'ясний фарш, заливаємо все томатною пастою. Потім кладемо ще один шар баклажанів, повторюємо всі інші шари. Зверху накриваємо фольгою і ставимо в розігріту духовку на 20-25 хвилин.

4. Знімаємо фольгу, посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку ще на 10-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного кекса з родзинками.