Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

200 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

500 мл молока

1,5 кг борошна

1 ч. л. солі

160 г цукру

50 г свіжих дріжджів

кориця і цукор за смаком

1 яйце

Приготування:

1. 150 г масла розтоплюємо в каструлі, вливаємо молоко і нагріваємо до 37 градусів. Дріжджі кришимо в миску і заливаємо невеликою кількістю молочної суміші. Залишаємо ненадовго. Потім додаємо борошно, сіль, 150 г цукру і молочну суміш. Замішуємо тісто, потім залишаємо його, накривши рушником приблизно на 30 хвилин.

2. Тісто ділимо на 2 частини. Топимо 50 г вершкового масла. Кожну частину тіста розкачуємо в пласт товщиною 5 мм і змащуємо невеликою кількістю розтопленого масла. Посипаємо цукром і корицею. Скачуємо в рулет і нарізаємо на шматочки довжиною 1 см. Кладемо булочки у форми для кексів і залишаємо на 30 хвилин.

3. Розігріваємо духовку до 225 градусів. Змащуємо булочки збитим яйцем і посипаємо цукром. Випікаємо протягом 10 хвилин. Виймаємо з духовки, накриваємо рушником і остуджуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого каррі з печерицями.