Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

800 г філе індички

Популярні новини зараз
Штрафи впаяють по-повній: податкова попередила про зміни з 1 серпня Пенсіонерам виплатять рекордну надбавку: хто отримає більше 5 тисяч Гребуть усіх, навіть з проблемами зі здоров'ям: ТЦК можуть мобілізувати "тимчасово непридатних" українців Торкнеться всіх, хто має свою квартиру чи будинок: українців почали викликати до податкової – з чим це пов'язано
Показати ще

1 головка цибулі

1 морквина

1 помідор

¼ червоного солодкого перцю

мелений червоний перець за смаком

1 ст. л. оцту

3 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. соусу теріякі

¼ ч. л. солі

1 ст. л. кетчупу

2 ч. л. цукру

1 ст. л. борошна

Приготування:

1. Нарізаємо філе індички на шматочки. Обсмажуємо на сильному вогні в невеликій кількості рослинного масла до золотистої скоринки.

2. Зменшуємо вогонь і додаємо дрібно нарізані овочі. Перчимо.

3. Тушкуємо під кришкою, і в цей час замішуємо соус: змішуємо оцет, соєвий соус, соус теріякі, кетчуп, додаємо сіль, цукор, перемішуємо і додаємо борошно, помішуючи.

4. Далі виливаємо суміш на сковорідку до індички і готуємо, поки соус не загусне.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних хачапурі.