Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

100 г борошна

Популярні новини зараз
Українці обомліють від нових платіжок: коли і наскільки зростуть тарифи на світло Гороскоп на сьогодні 18 вересня: фінанси тельців, самовираження левів та неуважність стрільців Допомога перетвориться на борг: українців змусять повернути виплати Останні копійки відберуть: Ощадбанк змінив правила зняття готівки для пенсіонерів
Показати ще

100 г вершкового масла

80 г коричневого цукру

15 г ванільного цукру

30 г волоських горіхів

1 яєчний жовток

30 мл еспрессо

1 ст. л. какао-порошку

1 ч. л. розпушувача

щіпка солі

1,5 ч. л. меленого кардамону

Приготування:

1. Просіваємо у велику миску борошно, мелений кардамон, ванільний цукор, розпушувач і какао-порошок. Перемішуємо.

2. На сухій сковороді обсмажуємо волоські горіхи, потім подрібнюємо їх в дрібну крихту.

3. Нарізаємо масло великими кубиками, посипаємо коричневим цукром і дрібкою солі, з допомогою блендера перетворюємо це в однорідну масу.

4. Додаємо яєчний жовток, горіхи, вливаємо кави і поступово всипаємо суміш борошна з цукром.

5. З готового тіста робимо невеликі кульки, деко викладаємо папером для випічки і кладемо на неї кульки. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо туди печиво на чверть години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних хачапурі.