Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

8 яблук

Популярні новини зараз
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів Поясніть, звідки долари: українцям почали задавати питання у банку Ловлять просто в дорозі: українців мобілізовують з автівок Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
Показати ще

90 г тростинного цукру

120 г вершкового масла

2 ст. л. лимонної цедри

125 г борошна

1 ч. л. меленої кориці

збиті вершки за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Очищаємо яблука і вирізаємо нутрощі, нарізаємо на невеликі шматочки. У форму для запікання кладемо яблука, 2 ст. л. цукру і цедру. Все добре перемішуємо. Зверху кладемо 2 ст. л. вершкового масла.

2. Протираємо масло з борошном до утворення текстури хлібних крихт.

3. Змішуємо цукор з корицею. Додаємо 1-2 ст. л. води, перемішуємо і додаємо до масла з борошном, щоб вийшли трохи більші грудки.

4. Посипаємо сумішшю яблука і запікаємо 1 годину 15 хвилин, до світло-коричневого кольору. Подаємо з вершками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тарта з вишнями і сиром.