Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 3
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
600 г курячого філе
1 головка цибулі
2 картоплі
1 морквина
2 ст. л. томатної пасти
300 г соусу каррі
1 банка кокосового молока
сіль за смаком
250 г рису
Приготування:
1. Нарізаємо овочі і м'ясо невеликими кубиками. М'ясо солимо і перчимо, скроплюємо оливковою олією і обсмажуємо. Додаємо цибулю і моркву. Через пару хвилин додаємо картоплю, заливаємо кокосовим молоком і тушкуємо на невеликому вогні.
2. Насіння і листя обсмажуємо без масла, остуджуємо і подрібнюємо. Додаємо куркуму. Свіжі чилі, цибулю, імбир подрібнюємо в блендері, з'єднуємо з помідорами і порошком.
3. Готовий соус змішуємо з м'ясом і овочами, додаємо томатну пасту, солимо і доводимо до готовності.
4. Окремо варимо рис.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженого рису з морепродуктами.