Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 3

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

600 г курячого філе

1 головка цибулі

2 картоплі

1 морквина

2 ст. л. томатної пасти

300 г соусу каррі

1 банка кокосового молока

сіль за смаком

250 г рису

Приготування:

1. Нарізаємо овочі і м'ясо невеликими кубиками. М'ясо солимо і перчимо, скроплюємо оливковою олією і обсмажуємо. Додаємо цибулю і моркву. Через пару хвилин додаємо картоплю, заливаємо кокосовим молоком і тушкуємо на невеликому вогні.

2. Насіння і листя обсмажуємо без масла, остуджуємо і подрібнюємо. Додаємо куркуму. Свіжі чилі, цибулю, імбир подрібнюємо в блендері, з'єднуємо з помідорами і порошком.

3. Готовий соус змішуємо з м'ясом і овочами, додаємо томатну пасту, солимо і доводимо до готовності.

4. Окремо варимо рис.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженого рису з морепродуктами.