Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

100 г кураги

Популярні новини зараз
В Україну суне потепління до +22, діставайте футболки: синоптик назвав точні дати "бабиного літа" Росія готує потужні масовані удари: під загрозою опиняться три міста В Україні запустили нову систему для військового обліку: що зміниться Готуйте грілки та теплий одяг: в Міненерго зробили заяву про початок опалювального сезону
Показати ще

100 г фініків

100 г кешью

100 г кунжутного насіння

70 г світлих родзинок

Приготування:

1. Висушуємо кешью на сковороді, потім подрібнюємо в блендері до стану борошна.

2. Курагу, родзинки і фініки гарненько промиваємо. Фініки очищаємо від кісточок.

3. В блендер до кешью додаємо сухофрукти і подрібнюємо до однорідності.

4. Кунжут обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.

5. Руками формуємо кульки, занурюємо у кунжут і прикрашаємо горішками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт каррі з рисом.