Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

100 г кураги

Популярні новини зараз
В Україні різко дорожчає хліб, вершкове масло та пісне: свіжі ціни на базові продукти Українцям допоможуть з оплатою комуналки – гроші платитимуть щомісяця, але є умова Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

100 г фініків

100 г кешью

100 г кунжутного насіння

70 г світлих родзинок

Приготування:

1. Висушуємо кешью на сковороді, потім подрібнюємо в блендері до стану борошна.

2. Курагу, родзинки і фініки гарненько промиваємо. Фініки очищаємо від кісточок.

3. В блендер до кешью додаємо сухофрукти і подрібнюємо до однорідності.

4. Кунжут обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.

5. Руками формуємо кульки, занурюємо у кунжут і прикрашаємо горішками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт каррі з рисом.