Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 головки цибулі

Популярні новини зараз
Не купуйте ці 3 популярні консерви навіть по акції: продавчиня розкрила небезпечні секрети магазинів На опалення не розраховуйте: українцям радять одягтися, а не топити квартири ТЦК взялися за українців за кордоном Пенсії, лікарняні та субсидії: чи отримають українці соцвиплати у листопаді
Показати ще

3 яйця

500 г зеленої стручкової квасолі

30 г вершкового масла

½ пучка петрушки

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Миємо квасолю, відрізаємо кінці, нарізаємо невеликими шматочками. Заливаємо водою і варимо до готовності. Вода повинна майже википіти.

2. У глибокій сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо цибулю. Додаємо варену квасолю, зменшуємо вогонь. Солимо і перчимо.

3. Яйця злегка збиваємо. Заливаємо квасолю яйцем. Не перемішуємо. Накриваємо кришкою і залишаємо на слабкому вогні 5 хвилин. Зверху посипаємо дрібно січеною петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти "Рататуй".