Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 головки цибулі

Популярні новини зараз
Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка
Показати ще

3 яйця

500 г зеленої стручкової квасолі

30 г вершкового масла

½ пучка петрушки

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Миємо квасолю, відрізаємо кінці, нарізаємо невеликими шматочками. Заливаємо водою і варимо до готовності. Вода повинна майже википіти.

2. У глибокій сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо цибулю. Додаємо варену квасолю, зменшуємо вогонь. Солимо і перчимо.

3. Яйця злегка збиваємо. Заливаємо квасолю яйцем. Не перемішуємо. Накриваємо кришкою і залишаємо на слабкому вогні 5 хвилин. Зверху посипаємо дрібно січеною петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти "Рататуй".