Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

500 г печериць

Популярні новини зараз
У школах та дитсадках з'являться нові уроки: чого навчатимуть та до якого віку Пенсіонерам нагадали про 90-денний ліміт: запізнилися – пенсію скоротять Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто Без “Петровичів” і “Іванівн”: українські школи переходять на нові правила спілкування
Показати ще

2 головки цибулі

25 г вершкового масла

500 мл вершків

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо цибулю на дрібні шматочки. Гриби пропускаємо через м'ясорубку. Потім додаємо в них цибулю.

2. Суміш обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом. Солимо і перчимо за смаком.

3. Перекладаємо гриби в каструлю, заливаємо вершками і доводимо до кипіння.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти "Рататуй".