Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

25 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

2 головки цибулі

1 зубчик часнику

200 г бекону

900 г картоплі

750 мл вершків

¼ ст. л. мускатного горіха

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 170 градусів. Розтоплюємо масло в сковороді, додаємо цибулю і часник. Готуємо близько 10 хвилин, поки цибуля не стане м'якою.

2. В окремій сковороді обсмажуємо бекон.

3. У формі, змащеній маслом, укладаємо шарами скибочки картоплі, цибулі і бекону, приправляємо сіллю і перцем. Перемішуємо вершки і приправляємо мускатом.

4. Поливаємо запіканку вершками і запікаємо в духовці протягом 1,5 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматною курки з шинкою і базиліком.