Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

50 г сиру

Популярні новини зараз
"Оленячий Місяць" 21 липня: чим небезпечний цей місяць у повні в Козерозі і як пережити період без проблем Важливо для кожного пенсіонера: українців попередили про зміни Штрафу не буде, але заплатити доведеться більше: чим загрожує ігнорування повірки лічильника В Україні різко дорожчає хліб, вершкове масло та пісне: свіжі ціни на базові продукти
Показати ще

50 г мигдалю

1 яєчний жовток

2 г вершкового масла

сахарин за смаком

Приготування:

1. Ошпарюємо мигдаль, очищаємо, подрібнюємо в ступці. Далі з'єднуємо з жовтком і протертим сиром, потім додаємо ваніль і сахарин, добре все вимішуємо, поділяємо на маленькі коржики.

2. Випікаємо печиво до готовності в духовці при помірній температурі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної лазаньї з лаваша.