Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

50 г сиру

Популярні новини зараз
Поясніть, звідки долари: українцям почали задавати питання у банку Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться Українців змушують платити за повітря: як нова схема від комунальників залишає з пустим гаманцем Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
Показати ще

50 г мигдалю

1 яєчний жовток

2 г вершкового масла

сахарин за смаком

Приготування:

1. Ошпарюємо мигдаль, очищаємо, подрібнюємо в ступці. Далі з'єднуємо з жовтком і протертим сиром, потім додаємо ваніль і сахарин, добре все вимішуємо, поділяємо на маленькі коржики.

2. Випікаємо печиво до готовності в духовці при помірній температурі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної лазаньї з лаваша.