Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 курячих грудки
5 г кайенского перцю
3 зубчики часнику
5 головок цибулі
2 ст. л. крохмалю
3 ст. л. рослинного масла
100 г печериць
50 г сирого кешью
2 ст. л. соєвого соусу
1 ч. л. цукру
2 ст. л. устричного соусу
Приготування:
1. Курку нарізаємо кубиками зі стороною близько 2 см і занурюємо їх у крохмаль.
2. Перець чилі очищаємо від насіння, капелюшки печериць нарізаємо на 4 частини, очищаємо цибулю, часник натираємо.
3. Розігріваємо в сковороді вок олію, обсмажуємо в ньому стручки перцю протягом 30 секунд, додаємо натертий часник, обсмажуємо ще 30 секунд, постійно помішуючи. Додаємо в вок курку і обсмажуємо на сильному вогні близько 5 хвилин, не припиняючи перемішувати.
4. Додаємо цибулю, печериці, кешью і перемішуємо.
5. Вливаємо соєвий соус, близько 50 мл води, устричний соус і додаємо цукор.
6. Добре перемішуємо, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 3 хвилини.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт віденського шніцеля з беконом.