Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г м'яса

Популярні новини зараз
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ Будемо мерзнути взимку: українці можуть залишитися без опалення Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
Показати ще

1,5 кг баклажанів

½ склянки рису

2 головки цибулі

сіль і перець за смаком

100 г сиру

100 г томтаной пасти

Приготування:

1. Баклажани промиваємо, зрізаємо кінці, вздовж робимо невеликий надріз. Через нього видаляємо насіння. Після цього опускаємо баклажани на 5 хвилин у киплячу підсолену воду.

2. Варимо рис. Пропускаємо через м'ясорубку м'ясо, перемішуємо з рисом, томатною пастою і дрібно нарубаною обсмаженою цибулею, додавши сіль і перець.

3. Наповнюємо баклажани фаршем, викладаємо на сковороду або лист, змащений жиром, засипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці приблизно 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крамбла з сливи.