Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г м'яса

Популярні новини зараз
В Україні підвищать ще один комунальний тариф Будете служити неподалік від дому: хто зможе обрати посаду та місце в ЗСУ Вже з серпня українці отримають нові соціальні виплати – кому прийдуть гроші Українців, які відкладали долари чи євро змусять сплатити штраф: 20% від суми
Показати ще

1,5 кг баклажанів

½ склянки рису

2 головки цибулі

сіль і перець за смаком

100 г сиру

100 г томтаной пасти

Приготування:

1. Баклажани промиваємо, зрізаємо кінці, вздовж робимо невеликий надріз. Через нього видаляємо насіння. Після цього опускаємо баклажани на 5 хвилин у киплячу підсолену воду.

2. Варимо рис. Пропускаємо через м'ясорубку м'ясо, перемішуємо з рисом, томатною пастою і дрібно нарубаною обсмаженою цибулею, додавши сіль і перець.

3. Наповнюємо баклажани фаршем, викладаємо на сковороду або лист, змащений жиром, засипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці приблизно 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крамбла з сливи.