Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г м'яса

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 14 червня: чого краще не робити, аби не пошкодувати вже скоро Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК Ухилянтів хочуть дістати за кордоном: що будуть робити ТЦК Думали, квартира ваша? Скоро тисячі українців можуть втратити житло, оформлене за правилами
Показати ще

1,5 кг баклажанів

½ склянки рису

2 головки цибулі

сіль і перець за смаком

100 г сиру

100 г томтаной пасти

Приготування:

1. Баклажани промиваємо, зрізаємо кінці, вздовж робимо невеликий надріз. Через нього видаляємо насіння. Після цього опускаємо баклажани на 5 хвилин у киплячу підсолену воду.

2. Варимо рис. Пропускаємо через м'ясорубку м'ясо, перемішуємо з рисом, томатною пастою і дрібно нарубаною обсмаженою цибулею, додавши сіль і перець.

3. Наповнюємо баклажани фаршем, викладаємо на сковороду або лист, змащений жиром, засипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці приблизно 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крамбла з сливи.