Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе

Популярні новини зараз
"Діти не вміють читати": вчителька поскаржилася на недбальство батьків Перевірять гаманець і банківські рахунки: українцям назвали нові вимоги для виїзду в ЄС ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам Перерахунок пенсій у 2026 році: кому збільшать виплати та наскільки
Показати ще

30 г кунжутного насіння

сіль за смаком

рослинне масло за смаком

мелений червоний перець за смаком

Приготування:

1. Змішуємо кунжут, сіль і перець. Занурюємо в них шматочки курки. У сковороді добре розігріваємо масло і кладемо туди курку. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку.

2. Готовій курці даємо трохи охолонути й нарізаємо на смужки. Подаємо з рисом і овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.