Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе

Популярні новини зараз
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Показати ще

30 г кунжутного насіння

сіль за смаком

рослинне масло за смаком

мелений червоний перець за смаком

Приготування:

1. Змішуємо кунжут, сіль і перець. Занурюємо в них шматочки курки. У сковороді добре розігріваємо масло і кладемо туди курку. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку.

2. Готовій курці даємо трохи охолонути й нарізаємо на смужки. Подаємо з рисом і овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.