Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе

Популярні новини зараз
Це було ще не спекотно: Україну накриє небезпечна температура Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші Кабачки в сметані будуть кращими за гриби: цей рецепт стане вашим улюбленим на літо "Це тупість...": українці лютують через слова зірки "Кріпосної", після удару по дитячій лікарні
Показати ще

30 г кунжутного насіння

сіль за смаком

рослинне масло за смаком

мелений червоний перець за смаком

Приготування:

1. Змішуємо кунжут, сіль і перець. Занурюємо в них шматочки курки. У сковороді добре розігріваємо масло і кладемо туди курку. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку.

2. Готовій курці даємо трохи охолонути й нарізаємо на смужки. Подаємо з рисом і овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.