Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе

Популярні новини зараз
Навіть не подачка, а насмішка: пенсіонерам доплатять по 50 грн Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання Жінки на заводи, чоловіки – в окопи: ветеран закликав масштабувати мобілізацію Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом
Показати ще

30 г кунжутного насіння

сіль за смаком

рослинне масло за смаком

мелений червоний перець за смаком

Приготування:

1. Змішуємо кунжут, сіль і перець. Занурюємо в них шматочки курки. У сковороді добре розігріваємо масло і кладемо туди курку. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку.

2. Готовій курці даємо трохи охолонути й нарізаємо на смужки. Подаємо з рисом і овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.