Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г помідорів

Популярні новини зараз
Поясніть, звідки долари: українцям почали задавати питання у банку ТЦК будуть безсилі: юрист пояснив, кого не мають право затримувати на блокпостах Українців змушують платити за повітря: як нова схема від комунальників залишає з пустим гаманцем Ціна на мед поб'є всі рекорди: що прогнозують пасічники
Показати ще

600 г курча

100 г цибулі

30 г часнику

10 г кінзи

15 г петрушки

3 г спецій

Приготування:

1. Очищаємо курча, ріжемо його на великі частини, заливаємо водою і доводимо до кипіння.

2. Зливаємо бульйон і обсмажуємо курча на олії, додаємо цибулю. Подрібнюємо часник, аджику і хмелі-сунелі в ступці і додаємо до курчати. Далі додаємо помідори, вливаємо трохи бульйону за смаком і тушкуємо 5-10 хвилин.

3. Готову страву кладемо в глибоку тарілку, прикрашаємо меленим перцем і свіжою кінзою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печінкового торта з часником.