Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г яблук

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги "Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Показати ще

30 г родзинок

60 г сиру

10 г вершкового масла

1 яєчний жовток

30 г сметани

5 г манної крупи

15 г цукру

Приготування:

1. Сир протираємо, змішуємо з манною крупою, родзинками, 10 г цукру, жовтком і розтопленим маслом і серцевиною яблук.

2. З яблук зрізаємо верхівку, виймаємо серцевину, не прорізаючи країв, заповнюємо яблука сиром і запікаємо.

3. Подаємо разом зі сметаною і цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу-пюре з білим вином.