Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

375 мл молока

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

500 г цукрової пудри

40 г вершкового масла

Приготування:

1. У касттрюльку з високими стінками виливаємо молоко, додаємо масло і просіяну цукрову пудру.

2. Ставимо на слабкий вогонь і помішуємо, поки масло і пудра не розчиняться. Після цього переставляємо на середній вогонь і доводимо до кипіння, як тільки закипить, постійно помішуючи варимо протягом 10 хвилин.

3. Виливаємо в баночку, чекаємо поки охолоне.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фунчози з креветками і овочами.