Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г яловичини

Популярні новини зараз
ТЦК будуть безсилі: юрист пояснив, кого не мають право затримувати на блокпостах Все життя платив податки – залишився ні з чим: ФОПам масово відмовляють у пенсії - у чому причина Їдеш до Польщі – перевір валізу: за що українцям загрожують штрафи на кордоні у 2025 році Ухилянтів хочуть дістати за кордоном: що будуть робити ТЦК
Показати ще

400 мл темного пива

2 головки цибулі

5 зубчиків часнику

сіль і перець за смаком

лавровий лист за смаком

3 ст. л. ратсительного масла

Приготування:

1. Яловичину нарізаємо кубиками, цибулю півкільцями. Подрібнюємо часник.

2. Яловичину обсмажуємо на розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії. Додаємо цибулю, часник, сіль за смаком. Обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.

3. У сотейник додаємо пиво і доводимо до кипіння. Після цього гаряче пиво вливаємо в сковороду з яловичиною, додаємо лавровий лист і запашний перець. Тушкуємо на повільному вогні протягом 70-90 хвилин.

4. Викладаємо яловичину і подаємо з вашим улюбленим гарніром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тертого пирога з варенням.