Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

110 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

2 ст. л. м'якого коричневого цукру

440 г консервованого ананаса

125 г тростинного цукру

1 ч. л. ванільного екстракту

2 яйця

125 г борошна з розпушувачем

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо форму для пирога маслом. Викладаємо 20 г розм'якшеного масла у форму, рівномірно розподіляємо і посипаємо коричневим цукром. Розрізаємо кільця ананаса навпіл і викладаємо на масло.

2. Збиваємо масло і тростинний цукор з допомогою міксера до стану крему. По одному додаємо яйця і добре збиваємо.

3. Додаємо ваніль і добре перемішуємо. Потім вмішуємо борошно і збережений сік. Добре перемішуємо ложкою.

4. Викладаємо тісто на ананаси і вирівнюємо. Випікаємо 35-40 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фаршированих печериць.