Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
4 груші
1 шт. листкового тіста
4 склянки води
2 склянки цукру
330 г меду
½ лимона
1 ваніль
3 палички кориці
8 гвоздик
Приготування:
1. Знімаємо з груш шкірку. У середній каструлі розчиняємо цукор і мед у воді. Доводимо до кипіння на середньому вогні.
2. Як тільки цукор розчиниться, викладаємо груші, стручок ванілі, половину лимона, корицю і гвоздику. Варимо груші приблизно 20-40 хвилин.
3. Духовку нагріваємо до 190 градусів. Коли груші стануть м'якими, дістаємо їх з каструлі і злегка остуджуємо.
4. Тісто нарізаємо на неширокі смужки. Повністю обертаємо остиглі груші в тісто. Закріплюємо його за корінець.
5. Викладаємо груші на деко, застелене пергаментним папером і випікаємо протягом 15-20 хвилин до золотистої скоринки.
6. На невеликому вогні кип'ятимо сироп і виливаємо його в тарілку. Прямо в сироп кладемо грушу і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого торту без випічки.