Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

4 груші

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

1 шт. листкового тіста

4 склянки води

2 склянки цукру

330 г меду

½ лимона

1 ваніль

3 палички кориці

8 гвоздик

Приготування:

1. Знімаємо з груш шкірку. У середній каструлі розчиняємо цукор і мед у воді. Доводимо до кипіння на середньому вогні.

2. Як тільки цукор розчиниться, викладаємо груші, стручок ванілі, половину лимона, корицю і гвоздику. Варимо груші приблизно 20-40 хвилин.

3. Духовку нагріваємо до 190 градусів. Коли груші стануть м'якими, дістаємо їх з каструлі і злегка остуджуємо.

4. Тісто нарізаємо на неширокі смужки. Повністю обертаємо остиглі груші в тісто. Закріплюємо його за корінець.

5. Викладаємо груші на деко, застелене пергаментним папером і випікаємо протягом 15-20 хвилин до золотистої скоринки.

6. На невеликому вогні кип'ятимо сироп і виливаємо його в тарілку. Прямо в сироп кладемо грушу і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого торту без випічки.