Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

70 г цукру

Популярні новини зараз
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

70 г борошна

5 г розпушувача

кориця за смаком

100 г моркви

1 апельсин

1 яйце

70 мл оливкової олії

40 г цукрової пудри

Приготування:

1. У міксері збиваємо оливкову олію, цукор і корицю 2 хвилини. Додаємо яйце і знову перемішуємо.

2. Натираємо цедру апельсина, додаємо в міксер сік апельсина, а цедру залишаємо на потім.

3. Борошно змішуємо з розпушувачем, просіваємо і додаємо в міксер, знову перемішуємо. У тісто замішуємо натерту моркву.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо форму вершковим маслом, заповнюємо її тістом і випікаємо 40-45 хвилин.

5. Змішуємо цукрову пудру і 20 мл води і цедрою. Змащуємо цією глазур'ю готовий пиріг.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляного пирога з куркою.