Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

500 г курячого філе

Популярні новини зараз
Чому варто включати режим польоту на ніч: проста звичка, яка продовжує життя смартфону Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати
Показати ще

400 г гарбуза

700 г картоплі

1 морквина

2 головки цибулі

200 г консервованої кукурудзи

1 склянка томатного соку

сіль і перець за смаком

1 ч. л. прованських трав

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками цибулю, моркву і куряче філе і обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.

2. Нарізаємо кубиками картоплю і гарбуз, додаємо до цибулі, моркви і філе. Вливаємо склянку томатного соку і висипаємо кукурудзу.

3. Солимо, перчимо і додаємо прованські трави. Добре перемішуємо, накривши кришкою і тушкуємо до готовності близько 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт соковитої свинини в картопляній шубі.