Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

500 г курячого філе

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

400 г гарбуза

700 г картоплі

1 морквина

2 головки цибулі

200 г консервованої кукурудзи

1 склянка томатного соку

сіль і перець за смаком

1 ч. л. прованських трав

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками цибулю, моркву і куряче філе і обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.

2. Нарізаємо кубиками картоплю і гарбуз, додаємо до цибулі, моркви і філе. Вливаємо склянку томатного соку і висипаємо кукурудзу.

3. Солимо, перчимо і додаємо прованські трави. Добре перемішуємо, накривши кришкою і тушкуємо до готовності близько 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт соковитої свинини в картопляній шубі.