Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

500 г курячого філе

Популярні новини зараз
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Показати ще

400 г гарбуза

700 г картоплі

1 морквина

2 головки цибулі

200 г консервованої кукурудзи

1 склянка томатного соку

сіль і перець за смаком

1 ч. л. прованських трав

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками цибулю, моркву і куряче філе і обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.

2. Нарізаємо кубиками картоплю і гарбуз, додаємо до цибулі, моркви і філе. Вливаємо склянку томатного соку і висипаємо кукурудзу.

3. Солимо, перчимо і додаємо прованські трави. Добре перемішуємо, накривши кришкою і тушкуємо до готовності близько 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт соковитої свинини в картопляній шубі.