Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

500 г курячого філе

Популярні новини зараз
Пенсіонерам збільшать надбавки: коли і на скільки До 7 годин без світла: українцям приготували графіки відключень Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
Показати ще

400 г гарбуза

700 г картоплі

1 морквина

2 головки цибулі

200 г консервованої кукурудзи

1 склянка томатного соку

сіль і перець за смаком

1 ч. л. прованських трав

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками цибулю, моркву і куряче філе і обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.

2. Нарізаємо кубиками картоплю і гарбуз, додаємо до цибулі, моркви і філе. Вливаємо склянку томатного соку і висипаємо кукурудзу.

3. Солимо, перчимо і додаємо прованські трави. Добре перемішуємо, накривши кришкою і тушкуємо до готовності близько 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт соковитої свинини в картопляній шубі.