Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г баклажанів

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

40 г борошна

80 г сметани

3 зубчики часнику

40 мл рослинного масла

20 г зелені

40 г томатної пасти

сіль за смаком

Приготування:

1. Баклажани очищаємо від шкіри, обливаємо окропом і нарізаємо кружечками.

2. Занурюємо в борошні із сіллю і смажимо до готовності.

3. Кладемо готові баклажани на тарілку, посипаємо порізаним часником.

4. На вільну сковороду кладемо сметану і томатну пасту. Тушкуємо на повільному вогні, постійно помішуючи.

5. Баклажани поливаємо соусом і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясних тюфтельок з курагою.