Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г свинини

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

2 солодких перця

1 головка цибулі

300 г консервованого ананаса

2 ст. л. лимонного соку

1 ст. л. томатної пасти

2 зубчики часнику

2 ст. л. соєвого соусу

1 яйце

сіль за смаком

2 ст. л. картопляного крохмалю

1 ст. л. цукру

Приготування:

1. М'ясо вимиваємо, нарізаємо невеликими шматочками.

2. Маринуємо м'ясо в яйці, соєвому соусі, солі 1 годину.

3. Нарізаємо цибулю і перець. Обсмажуємо.

4. Зливаємо з м'яса маринад, присипаємо його крохмалем, розігріваємо масло й обсмажуємо м'ясо до скоринки.

5. З ананасів зливаємо сироп, залишивши півсклянки для соусу.

6. Додаємо в м'ясо обсмажені овочі і шматочки ананасів, видавлюємо часник, перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин.

7. Для соусу перемішуємо сироп, томатну пасту, лимонний сік, сіль і цукор. Заливаємо соусом м'ясо.

8. Тушкуємо протягом 15 хвилин і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сочевиці з морквою і картоплею в сметані.