Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г свинини
2 солодких перця
1 головка цибулі
300 г консервованого ананаса
2 ст. л. лимонного соку
1 ст. л. томатної пасти
2 зубчики часнику
2 ст. л. соєвого соусу
1 яйце
сіль за смаком
2 ст. л. картопляного крохмалю
1 ст. л. цукру
Приготування:
1. М'ясо вимиваємо, нарізаємо невеликими шматочками.
2. Маринуємо м'ясо в яйці, соєвому соусі, солі 1 годину.
3. Нарізаємо цибулю і перець. Обсмажуємо.
4. Зливаємо з м'яса маринад, присипаємо його крохмалем, розігріваємо масло й обсмажуємо м'ясо до скоринки.
5. З ананасів зливаємо сироп, залишивши півсклянки для соусу.
6. Додаємо в м'ясо обсмажені овочі і шматочки ананасів, видавлюємо часник, перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин.
7. Для соусу перемішуємо сироп, томатну пасту, лимонний сік, сіль і цукор. Заливаємо соусом м'ясо.
8. Тушкуємо протягом 15 хвилин і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сочевиці з морквою і картоплею в сметані.