Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г тріски

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

1,5 червоного солодкого перцю

3 помідора

1 цибулина

1 зубчик часнику

лимонний сік за смаком

150 г сиру моцарелла

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Помідори очищаємо від шкірки. З перцю знімаємо шкірку. Лук очищаємо і нарізаємо. Часник очищаємо.

2. Кладемо овочі в блендер і змішуємо до однорідного пюре.

3. Тріску кладемо у форму для випічки. Солимо, перчимо, посипаємо спеціями і поливаємо лимонним соком.

4. Заливаємо рибу соусом з овочів. Зверху посипаємо моцарелою.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 25-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних капкейків.