Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г картоплі

Популярні новини зараз
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки Все життя платив податки – залишився ні з чим: ФОПам масово відмовляють у пенсії - у чому причина Їдеш до Польщі – перевір валізу: за що українцям загрожують штрафи на кордоні у 2025 році Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки
Показати ще

1 пучок шпинату

300 г сиру фета

3 яйця

500 г вершків

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо картоплю кружечками. Викладаємо картоплю в змащену маслом форму для запікання.

2. Зверху викладаємо шпинат, посипаємо фетою, зверху кладемо ще один шар картоплі.

3. Збиваємо вершки, яйця, сіль, перець. Поливаємо цим соусом страву.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 40-50 хвилин.

5. Знімаємо фольгу і випікаємо ще 35-40 хвилин до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булгуру з креветками і овочами.