Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г картоплі

Популярні новини зараз
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
Показати ще

1 пучок шпинату

300 г сиру фета

3 яйця

500 г вершків

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо картоплю кружечками. Викладаємо картоплю в змащену маслом форму для запікання.

2. Зверху викладаємо шпинат, посипаємо фетою, зверху кладемо ще один шар картоплі.

3. Збиваємо вершки, яйця, сіль, перець. Поливаємо цим соусом страву.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 40-50 хвилин.

5. Знімаємо фольгу і випікаємо ще 35-40 хвилин до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булгуру з креветками і овочами.