Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г картоплі

Популярні новини зараз
Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ
Показати ще

1 пучок шпинату

300 г сиру фета

3 яйця

500 г вершків

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо картоплю кружечками. Викладаємо картоплю в змащену маслом форму для запікання.

2. Зверху викладаємо шпинат, посипаємо фетою, зверху кладемо ще один шар картоплі.

3. Збиваємо вершки, яйця, сіль, перець. Поливаємо цим соусом страву.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 40-50 хвилин.

5. Знімаємо фольгу і випікаємо ще 35-40 хвилин до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булгуру з креветками і овочами.