Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

3 л курячого бульйону

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 20 серпня: фінанси тельців, міцність терезів та передчуття риб У документах Кремля прописана дата закінчення війни: ГУР розповіли, коли росія відступить Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати
Показати ще

5 пучків щавлю

5 яєць

2 картоплі

Приготування:

1. Бульйон доводимо до кипіння.

2. Тонко нарізаємо часточками картоплю і опускаємо в бульйон. Солимо за смаком.

3. Щавель нарізаємо смужками по 0,5 см.

4. Коли картопля звариться, опускаємо в бульйон весь щавель.

5. Яйця збиваємо в мисці. Тонкою цівкою вливаємо їх в киплячий бульйон, постійно заважаючи виделкою в тому місці, куди ллється цівка яєчної маси.

6. Тримаємо на вогні ще 2 хвилини. Вимикаємо, даємо постояти під кришкою 10 хвилин і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булгуру з креветками і овочами.