Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

150 г очищених креветок

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

2 ст. л. вершкового масла

1,5 ч. л. тертого імбиру

2 ст. л. хересу

2 ст. л. кінзи

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Креветки промиваємо холодною водою, обсушуємо і посипаємо сіллю.

2. У сковороді з важким дном розігріваємо вершкове масло. Потім додоємо туди тертий імбир і пасеруємо 39 секунд.

3. Далі додаємо креветки і смажимо 2 хвилини.

4. У сковороду з креветками вливаємо херес і продовжуємо готувати ще 2 хвилини.

5. Додаємо в сковороду кінзу, приправляємо сіллю з перцем і перемішуємо.

6. Подаємо з багетом. В якості гарніру використовуємо зелену квасолю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шніцеля в здобних сухарів.