Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
2 головки червоної цибулі
1 червоний стручковий перець
1 фенхель
2 зубчики часнику
200 мл білого сухого вина
1 ст. л. томатної пасти
2 банки помідорів у власному соку
700 г філе білої риби
200 г тигрових креветок
125 г оливок
2 ст. л. петрушки
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. У важкій каструлі розігріваємо олію. Додаємо дрібно нарізаний червоний лук, нарізаний смужками уздовж червоний перець, дрібно нарізану цибулину фенхеля і часник. Готуємо на невеликому вогні, помішуючи, 10 хвилин.
2. Додаємо томати, томатну пасту, біле вино, приправляємо за смаком. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо, не закриваючи кришкою, 15 хвилин.
3. Філе білої риби нарізаємо шматочками і додаємо в каструлю. Тушкуємо 5 хвилин. Потім додаємо оливки, відварені і очищені тигрові креветки і готуємо ще 3 хвилини. Перед подачею на стіл прикрашаємо петрушкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкого плову з гарбузом і фруктами.