Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

½ склянки томатного соку

Популярні новини зараз
Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
Показати ще

1 цибулина

сіль і перець за смаком

4 помідора

4 баклажана

250 г телячого фаршу

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Промиваємо баклажани. В розігрітому рослинному маслі обсмажуємо баклажани зі всіх сторін. Трохи охолоджуємо, надрізаємо вздовж і виймаємо половину м'якоті.

2. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо в гарячому маслі до золотистого кольору. Додаємо фарш, солимо, перчимо і продовжуємо обсмажувати до готовності. Помідори нарізаємо дрібними кубиками, зливаємо сік і додаємо до фаршу. Туди ж вводимо м'якоть баклажанів. Перемішуємо і тушкуємо 5-10 хвилин на слабкому вогні.

3. Фаршируємо начинкою баклажани, викладаємо їх на сковороду, заливаємо томатним соком і тушкуємо 10-15 хвилин. Подаємо гарячим або холодним.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибного гуляшу.