Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 зубчики часнику

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

300 г цвітної капусти

800 г помідорів у власному соку

400 г кабачків

½ ч. л. чебрецю

150 г макаронів

Приготування:

1. Дрібно рубаємо часник. У каструлі з товстим дном розігріваємо 1 ст. л. рослинного масла. Кладемо часник і смажимо до посилення аромату близько 1 хвилини.

2. Додаємо розім'яті томати разом з соком і 700 мл води. Доводимо до кипіння, додаємо макарони і варимо близько 5 хвилин. Поки варяться макарони, нарізаємо кубиками кабачки. Капусту ділимо на невеликі суцвіття.

3. Через 5 хвилин після початку варіння макаронів, кладемо в каструлю овочі і чебрець, солимо і перчимо за смаком. Варимо до готовності овочів, близько 5-7 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт українських галушок.