Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

6 яблук

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

1 склянка борошна

1 склянка цукру

3 яйця

1 ст. л. кориці

1 ч. л. розпушувача

10 г маргарину

30 г горіхів

Приготування:

1. Поміщаємо форму для випікання в нагріту духовку.

2. Збиваємо 3 яйця до піни, всипаємо цукор, борошно. Збиваємо ще 5-7 хвилин.

3. Додаємо ванілін, корицю і розпушувач. Ретельно перемішуємо.

4. Додаємо нарізані кубиками яблука.

5. Змащуємо підігріту форму маргарином і зверху обсипаємо горіхами або борошном.

6. Заливаємо тісто у форму і випікаємо в духовці 35 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з індички з яєчною локшиною.