Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

½ склянки рису

Популярні новини зараз
ПриватБанк може залишити без грошей через перекази з картки на картку Рф готує потужний удар по Україні: експерт попередив про небезпеку "Ніхто, і звати ніяк", - у ЗМІ розкритикували ведучу Катерину Соляр за "використання образу патріотки для власної монетизації" "Досить повчати вчителів!": педагог рознесла батьків, які критикують школи
Показати ще

¼ капусти

1 цибулина

350 г фаршу

150 г сметани

1 морква

1 ч. л. кетчупу

Приготування:

1. Варимо до готовності рис.

2. Нарізаємо капусту кубиками і варимо до готовності в солоній воді.

3. Тим часом, моркву натираємо на крупній тертці, цибулю нарізаємо кубиками і тушкуємо все на невеликій кількості рослинного масла.

4. Додаємо до засмажки фарш, солимо за смаком і тушкуємо все 15 хвилин.

5. У процесі смаження і тушкування фаршу поділяємо його лопаткою.

6. Змішуємо разом рис, капусту, фарш із засмажкою. Викладаємо в ємність для запікання.

7. Змішуємо сметану, кетчуп, розводимо водою (150 мл). Солимо за смаком. Виливаємо все у форму для запікання.

8. Запікаємо в духовці при температурі 200 градусів поки рідина не импарится.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкої свинини.