Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз
Зима без снігу? Синоптики попередили, що Україну чекає "м’який сюрприз" від погоди Гороскоп на сьогодні 14 листопада: вплив Близнюків, спілкування Левів та увага Дів Заплатите комуналку і за себе, і за інших людей: українці залишаються із чужими боргами В українських містах можуть оголосити евакуацію людей: до чого готуватися
Показати ще

1 куряча грудка

1 ст. л. майонезу

перець і сіль за смаком

перець чилі за смаком

сушений орегано за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо курячу грудку на невеликі рівні шматочки.

2. У мисці збиваємо яйце, майонез, перець, сіль і орегано.

3. У кляр кладемо шматочки грудинки і залишаємо на годину маринуватися.

4. На розігріту сковороду викладаємо шматочки курки і обсмажуємо з двох сторін, при цьому знизивши потужність комфорки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженого рису з морквою і цибулею.