Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

сіль за смаком

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

200 г консервованого тунця

750 г помідорів

2 головки цибулі

1 зелений перець

1,5 кг цукіні

120 мл оливкової олії

Приготування:

1. Цибулю дрібно кришимо. Очищаємо цукіні від шкіри і насіння, дрібно нарізаємо. Видаляємо насіння з перців і теж ріжемо кубиками. Помідори дрібно нарізаємо, а тунець розминаємо виделкою.

2. Розігріваємо 4 ст. л. оливкової олії у великій сковороді. Додаємо цукіні і готуємо 2-3 хвилини, потім додаємо 3 ст. л. води і варимо 15 хвилин, поки вони не стануть м'якими.

3. Розігріваємо 3 ст. л. оливкової олії на маленькій сковороді. Додаємо перець, накриваємо і готуємо на повільному вогні, іноді помішуючи, 15 хвилин. Знімаємо з сковороди шумівкою і відкладаємо. Додаємо цибулю і готуємо 10 хвилин. Додаємо помідори і готуємо, розчавлюючи їх лопаткою ще 15-20 хвилин.

4. Переміщаємо помідори з цибулею в сковороду з цукіні, перець змішуємо і готуємо ще 10 хвилин. В кінці додаємо тунця і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанів з цибулею в сметані.