Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 філе тріски

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 21-27 квітня для всіх знаків Зодіаку: Овни готові до грошей, відгородженість Раків та ігри Козорогів Електроенергія б'є по кишені: чому тарифи в Україні більші ніж у Європі Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено
Показати ще

2 помідора

8 оливок

150 г сиру чеддер

Приготування:

1. Філе тріски обсмажуємо на грилі близько 5 хвилин.

2. Нарізаємо помідори і натираємо сир на дрібній тертці.

3. Посипаємо рибу оливками, помідорами і сиром. Приправляємо перцем.

4. Залишаємо на грилі ще 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя з тунцем.