Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 філе тріски

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

2 помідора

8 оливок

150 г сиру чеддер

Приготування:

1. Філе тріски обсмажуємо на грилі близько 5 хвилин.

2. Нарізаємо помідори і натираємо сир на дрібній тертці.

3. Посипаємо рибу оливками, помідорами і сиром. Приправляємо перцем.

4. Залишаємо на грилі ще 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рататуя з тунцем.