Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

1 пучок щавлю

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Показати ще

1 пучок петрушки

1 цибулина

2 картоплі

3 яйця

½ лука

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Варимо курячий або м'ясний бульйон. Рубаємо зелень. Ставимо варити 2 яйця. Готуємо картоплю і цибулю.

2. Підсмажуємо цибулю. Нарізаємо яйце. У готовий бульйон додаємо цибулю і зелень.

3. Одне розбиваємо яйце, розмішуємо. Солимо і перчимо.

4. Повільно, постійно помешиая вливаємо його в бульйон. Додаємо яйця.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з імбиром та лимоном.