Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

100 г інжиру

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

100 г фініки

80 г арахісу

50 г кокосової стружки

Приготування:

1. Сушений інжир і фініки промиваємо водою і замочуємо на годину.

2. 60 г сушеного арахісу очищаємо від шкірки і перемелюємо в блендері.

3. До арахісу додаємо інжир і фініки і подрібнюємо до однорідності.

4. Формуємо 10 цукерок, а потім кожну занурюємо в кокосовій стружці.

5. 20 г арахісу очищаємо від шкірки, поділяємо кожне ядро навпіл і прикрашаємо цими половинками цукерки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу-пюре зі шпинату.