Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 25 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
100 г інжиру
100 г фініки
80 г арахісу
50 г кокосової стружки
Приготування:
1. Сушений інжир і фініки промиваємо водою і замочуємо на годину.
2. 60 г сушеного арахісу очищаємо від шкірки і перемелюємо в блендері.
3. До арахісу додаємо інжир і фініки і подрібнюємо до однорідності.
4. Формуємо 10 цукерок, а потім кожну занурюємо в кокосовій стружці.
5. 20 г арахісу очищаємо від шкірки, поділяємо кожне ядро навпіл і прикрашаємо цими половинками цукерки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу-пюре зі шпинату.