Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ч. л. насіння коріандру

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

2 ч. л. насіння фенхелю

2 ч. л. насіння кмину

1 ч. л. солі

½ ч. л. перцю

1 ч. л. оливкової олії

680 г баранячих котлет на кісточці

Приготування:

1. Подрібнюємо в кавомолці коріандр, фенхель і кмин. Пересипаємо в миску і змішуємо з сіллю і перцем. Намазуємо м'ясо оливковою олією, потім натираємо сумішшю перців. Кладемо на деко і залишаємо на 1 годину.

2. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Смажимо м'ясо приблизно 25 хвилин. Виймаємо з духовки і залишаємо на 10 хвилин. Нарізаємо м'ясо між кістками на окремі шматки і викладаємо по 2 штуки на кожну тарілку. Подаємо з овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт зеленого борщу зі щавлем.